Vanuit de doelstelling om bedrijven op menselijk vlak te ontzorgen, richtte CRM Group de tak CRM CARE op. Daarmee biedt het een reeks van producten aan die het welzijn van werknemers optimaliseert. Eén van die nieuwste producten is CRM FOG: een toestel dat bacteriën, micro-organismen en virussen in een mum van tijd vernietigt.

“Deze gecertificeerde fogger vernevelt droge, onzichtbare en desinfecterende mist, bestaande uit gestabiliseerde waterstofperoxide, en maakt op die manier virussen en bacteriën onschadelijk”, vertelt Dimitri Deneyer, projectverantwoordelijke van CRM FOG. “De techniek zorgt ervoor dat zowel de ruimte als alle oppervlakten virusvrij worden gemaakt.”

“Verder maken we het verschil met onze software: het toestel is makkelijk programmeerbaar en beschikt bovendien over een sensor die de verneveling automatisch stopt wanneer die beweging detecteert.”

Snel en zonder zorgen

CRM FOG werkt efficiënt en vernevelt een gemiddelde kamer op 2 minuten. Na 20 minuten is de ruimte opnieuw toegankelijk. Ook naar gebruiksvriendelijkheid scoort de fogger goede punten. Dankzij wieltjes en een handvat is het toestel ook mobiel.

“De levering en installatie rusten op onze schouders, net als het onderhouden en bijvullen van de fogger. Zo bieden we een totale ontzorging aan de hand van verhuur. Bovendien kunnen we op deze manier voortdurend software-updates voorzien, want wie weet vraagt de nieuwe Covid-variant bijvoorbeeld om een langere verneveling. We volgen alles op de voet en stellen softwarematig bij waar nodig.”

Elektronicavriendelijk

Niet alleen voor kleine en grote ruimtes, maar ook voor een volledige bedrijfsgebouwen of een grote overdekte ruimte biedt CRM CARE oplossingen. CRM FOG is dan ook breed toepasbaar, van een woon-zorgcentrum met aparte woonunits, horecazaken of eventlocaties tot kantoorgebouwen en publieke ruimtes.

“Andere desinfectie-oplossingen met natte verneveling zorgen vaak voor problemen met technische apparatuur, zoals bancontactapparaten of branddetectoren. Dat is met de droge mist van ons toestel niet het geval. De toegepaste techniek zorgt voor een fijne verneveling waardoor elektronica of branddetectie geen hinder ondervinden en extra werk of kosten vermeden worden.”

Wat na het vaccin?

CRM FOG is een extra tool, een toestel dat de kans op verdere besmetting verkleint. “Wanneer je gevaccineerd bent, kan je nog steeds drager zijn van het virus, werkruimtes besmetten en zo collega’s in gevaar brengen. Bovendien werkt het niet alleen tegen COVID-19. Ook bacteriën, schimmels, andere virussen zoals het norovirus, en zelfs schurft worden door de fogger volledig vernietigd.”

Jouw bedrijf of werkplek virusvrij maken? Neem dan contact op via 056 36 14 80 en Dimitri adviseert je nadien graag tijdens een eerste online afspraak over de toepassingsmogelijkheden. Meer info vind je ook in deze video.

Terug naar overzicht