Waregem, 27 januari – Na de uitbraak van de Britse coronavariant in woonzorgcentrum De Groene Verte in Houthulst, heeft CRM Group er hun CRM FOG desinfectietoestellen ter beschikking gesteld. Op deze manier helpt het bedrijf Covid-19 te bestrijden en het centrum virusvrij te houden. Volgens Maxime Huyghe, preventieadviseur in het WZC is het alvast een succes.

Toen CRM Group te horen kreeg dat er een corona-uitbraak was bij woonzorgcentrum De Groene Verte, schoot het direct te hulp met zijn innovatief desinfectietoestel. De CRM FOG ontzorgt het personeel in het WZC van handmatige desinfectie en garandeert dat elk mogelijk oppervlak in een mum van tijd virus-en bacterievrij is.

“Als een kamer besmet is, wordt de CRM FOG binnen gezet en na 5 minuten vernevelen is de ruimte volledig gedesinfecteerd. Het toestel ontsmet veel sneller en grondiger dan de menselijke hand”, zegt Maxime Huyghe, de preventieadviseur in het woonzorgcentrum. “Een groot voordeel is dat het toestel niet enkel de voor de hand liggende oppervlaktes desinfecteert maar ook de muren en gordijnen. Gordijnen wassen neemt veel tijd in beslag maar nu zijn ze in enkele minuten ontsmet.”

Het toestel vernevelt droge mist op basis van gestabiliseerde waterstofperoxide door volledige binnenruimtes en laat geen sporen na. Ook is het volledig gecertifieerd en erkend door FOD Volksgezondheid als middel om Covid-19 te bestrijden.

CRM Group hoopt bedrijven te kunnen blijven helpen met hun unieke fogger en zo een steentje bij te dragen in de strijd tegen het Coronavirus. CRM FOG doodt virussen, bacteriën en schimmels in alle binnenruimtes zoals horecazaken, fitnesscentra maar bijvoorbeeld ook op de werkvloer.

Terug naar overzicht