Wie sport zegt, zegt bloed, zweet en soms ook tranen van geluk of teleurstelling. De sportwereld is dan ook een wereld waar veel mensen (en emoties) samenkomen op verschillende locaties. Denk maar aan een stadion vol diehard supporters, een kleedkamer vol zwetende atleten of een briefingroom vol enthousiaste medewerkers. Het afgelopen jaar is ook in de sportwereld, meer dan ooit, gebleken dat het succes van de sector sterk afhankelijk is van de gezondheid van sporters, medewerkers en supporters. Omwille van die reden wil CRM Care ook in de sportwereld gezonde en veilige binnenruimtes verzekeren. En dat is een evidentie, gezien ‘ontzorgen’ nu eenmaal in ons DNA zit.

Veilig naar de overwinning

Het EK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en Roland Garros. Al deze topsportevents staan deze zomer terug op de agenda tot groot jolijt van de vele supporters, medewerkers en uiteraard de ploegen en spelers zelf. In een (bijna) post-corona tijdperk ligt de allergrootste uitdaging voor deze massa-events om alles veilig te kunnen organiseren. En met veilig bedoelen we letterlijk, het voorzien van bacterie- en virusvrije accommodaties voor de sporters enerzijds. Waarbij we onmiddellijk denken aan kleedkamers, onthaalruimtes, sportzalen enz. Anderzijds moet er ook gedacht worden aan een veilige werkomgeving voor de medewerkers en aan een veilige supportersomgeving waar men de favoriete atleet of ploeg naar de top kan schreeuwen.

3 vliegen in 1 klap

Bij KV Kortrijk, douchen de spelers alvast in een virusvrije kleedkamer sinds de komst van de CRM FOG, maar zij zijn niet de enigsten die van deze unieke technologie profiteren. Ook de vele medewerkers en supporters van de West-Vlaamse voetbalploeg zijn vol lof over het desinfectietoestel, die droge en onzichtbare mist vernevelt. Zo wordt hun omroeplokaal op regelmatige basis gedesinfecteerd met de CRM FOG om ervoor te zorgen dat de werknemers veilig hun job kunnen uitoefenen.

“We hebben een volledig veilig gevoel. Dat is eigenlijk dankzij de CRM FOG die de binnenruimte volledig desinfecteert. Micro, stoelen, noem maar op, alles is volledig ontsmet. Zo kunnen we op een veilige manier onze job doen.” aldus Yves Eggermont, Stadionomroeper K.V.K.

CRM FOG Houdt KV Kortrijk Veilig & Virusvrij!

Spoorloze oplossing

Ook bij Lotto Soudal zijn de ‘foggers’ van CRM Care niet meer weg te denken uit hun tourbussen. Zo’n bus is namelijk een haard van bacteriën. Denk maar aan de vele handvatten en klinken die worden aangeraakt en de stoffen bekleding van de zetels. Een grondige en gedetailleerde desinfectie is hier dus echt wel een must! De mist die door de CRM FOG verneveld wordt, doodt alle micro-organismen in de lucht en op alle oppervlaktes in de bus, zelfs in de gordijnen, tapijten en zetelbekleding. Eens de renners de tourbus betreden om richting te startlocatie te rijden, is van dat hele desinfectieproces niets meer te merken, want de droge mist laat geen enkel spoor na. Zo kunnen de ploegleden van Lotto Soudal zich in alle rust en veiligheid voorbereiden op de volgende rit.

“In deze covid pandemie is het voor ons prioriteit om risico op verspreiding zo laag mogelijk te houden. Naast mondmaskers, handen ontsmetten en ventilatie is het ontsmetten van onze ploegbus een extra bescherming die we kunnen bieden aan onze renners. Dankzij de CRM fog kan dit snel en efficiënt!” aldus Steven Bex, ploegdokter bij Lotto Soudal.

Ook de paardensport houdt het veilig

Zelfs in de paardenwereld en specifiek bij Waregem Draaft, partner van dé paardenwedren bij uitstek, Waregem Koerse, is de toepassing van de CRM FOG al goed ingeburgerd om hun kleedkamers, meetingruimtes, onthaal en andere binnenruimtes virusvrij te houden.

CRM Care supportert mee voor een veilige en virusvrije sportzomer! Jij ook? Ontdek al onze oplossingen en supporter met een gerust hart voor je favoriete ploeg of atleet.

Terug naar overzicht