News

Discover the latest news here.

Contact us

YAWI & Care by CEO’s 4 Climate join hands

YAWI en Care By CEO’s 4 Climate strijden samen voor een gezonde omgeving en zullen in de toekomst de nodige risicoanalyses uitvoeren om alle publieke ruimtes te kunnen ondersteunen in hun weg naar een gezond binnenklimaat.

Roland Maes (CRM Group) supplies a substantial, innovative contribution to the fight against COVID

De Waregemse ondernemer Roland Maes van de CRM Group (software applicaties voor bedrijven) is er samen met enkele partnerbedrijven in geslaagd om een nieuw toestel te ontwerpen dat de strijd met het stilaan beruchte virus efficiënt moet aangaan.

Back to the old normal? CRM Care is ready

Wij Belgen, zijn bourgondiërs. We houden ervan om samen met vrienden en familie lekker en vooral lang te tafelen. Dat zit nu eenmaal al decennia lang in onze cultuur ingebakken en dat komt ons goed uit.

Air and contact surfaces disinfected with one solution

Om ruimten en oppervlakken op een effectieve, veilige én kostenefficiënte manier te ontdoen van bacteriën, virussen en schimmels kijk je best naar een geïntegreerde oplossing die verder gaat dan het zuiveren of vervangen van lucht.

IT company develops all-in solution for a safe and comprehensive reopening in the hospitality industry

Nu de heropening van de terrassen een feit is, rijst het verlangen en de druk van horeca-uitbaters om ook binnen gasten te mogen ontvangen.

How can you ensure healthier employees?

Een gemiddelde werknemer brengt zowat 60% van zijn actieve tijd op het werk door. De arbeidsomstandigheden kunnen dan ook een impact hebben op zijn gezondheid.