Actualités

Découvrez les dernières nouvelles ici.

Contactez-nous

YAWI et Care by CEO’s 4 Climate s’associent

YAWI en Care By CEO’s 4 Climate strijden samen voor een gezonde omgeving en zullen in de toekomst de nodige risicoanalyses uitvoeren om alle publieke ruimtes te kunnen ondersteunen in hun weg naar een gezond binnenklimaat.

Roland Maes (Groupe CRM) apporte une contribution innovante et déterminante dans la lutte contre la Covid

De Waregemse ondernemer Roland Maes van de CRM Group (software applicaties voor bedrijven) is er samen met enkele partnerbedrijven in geslaagd om een nieuw toestel te ontwerpen dat de strijd met het stilaan beruchte virus efficiënt moet aangaan.

Sur la voie de l’« ancienne » normalité

Wij Belgen, zijn bourgondiërs. We houden ervan om samen met vrienden en familie lekker en vooral lang te tafelen. Dat zit nu eenmaal al decennia lang in onze cultuur ingebakken en dat komt ons goed uit.

Une seule solution pour désinfecter l’air et les surfaces de contact

Om ruimten en oppervlakken op een effectieve, veilige én kostenefficiënte manier te ontdoen van bacteriën, virussen en schimmels kijk je best naar een geïntegreerde oplossing die verder gaat dan het zuiveren of vervangen van lucht.

Une entreprise informatique développe une solution holistique pour la réouverture complète et sûre du secteur de l’horeca

Nu de heropening van de terrassen een feit is, rijst het verlangen en de druk van horeca-uitbaters om ook binnen gasten te mogen ontvangen.

Comment veiller à la santé de vos collaborateurs ?

Een gemiddelde werknemer brengt zowat 60% van zijn actieve tijd op het werk door. De arbeidsomstandigheden kunnen dan ook een impact hebben op zijn gezondheid.