Waregem, 29 april 2021 | Nu de heropening van de terrassen een feit is, rijst het verlangen en de druk van horeca-uitbaters om ook binnen gasten te mogen ontvangen. CRM Group uit Waregem anticipeerde hierop en komt met een totaaloplossing die het voor horeca-uitbaters mogelijk maakt om ook in binnenruimtes veilig gasten te ontvangen. Bovendien neemt de totaaloplossing, die bestaat uit een slimme vernevelaar en koperen strips, het werk van het desinfecteren weg.

“Als we willen dat de horeca terug volledig de deuren mag openen en vooral dat ze niet meer opnieuw moeten sluiten, hebben we enerzijds nood aan een totaaloplossing die efficiënt is en anderzijds horecamedewerkers het voortdurende werk van desinfecteren bespaart”, klinkt het. “Door hen hiervan te ontzorgen, kunnen ze zich terug focussen op wat echt telt in de horeca, namelijk de beleving en ontspanning terugbrengen die we zo lang hebben moeten missen.”

Omdat luchtreinigers niet alle virussen en bacteriën doden die op deurklinken, tafels, menukaarten, bestek, wc’s enz. terechtkomen, daar is de luchtstroom van dit soort apparaten niet sterk genoeg voor, gingen ze bij CRM Group een stapje verder en ontwikkelden ze een slimme vernevelaar, de CRM FOG. Dit toestel vernevelt, ‘s nachts en tussen 2 shiften door, droge, onzichtbare en desinfecterende mist door de binnenruimtes en vernietigt zo alle mogelijke micro-organismen van schimmels tot bacteriën en virussen en dat zowel op alle oppervlaktes als in de lucht. Hierdoor is het dus mogelijk om gasten ook binnen veilig te ontvangen.

Het verkoperen van allerlei deurklinken, handvaten, schakelaars en kranen maakt de totaaloplossing compleet om de draad van het ‘oude normaal’ terug op te pikken. Het is geen geheim meer dat koper antimicrobiële eigenschappen bevat. Het werd door onze voorouders al ingezet als wapen tegen virussen en bacteriën omdat deze al na enkele minuten verdwenen op koperen oppervlaktes van wastafels, klinken enz. “Ideaal dus om koperen strips aan te brengen op plaatsen binnen de horeca die een groot risico vormen omdat ze veel worden aangeraakt”, klinkt het.

Als het van het Waregems IT-bedrijf afhangt, is de horecasector volledig klaar om niet alleen hun terrassen maar ook hun binnenruimtes te openen. Ze hopen om horeca-uitbaters, dankzij hun innovatieve fogger en CU-strips, te ontzorgen op vlak van desinfectie en hen zo terug de mogelijkheid geven om zich volledig te storten op waar ze goed in zijn, namelijk gasten culinair verwennen en hen een bijzondere beleving bezorgen.

Terug naar overzicht