Frequently
asked questions

Ontdek hier het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

De vloeistof die we gebruiken bestaat uit gestabiliseerde waterstofperoxide van verschillende concentraties en vormt geen corrosie. Daarnaast vernevelt de CRM Fog de vloeistof zodanig fijn dat het vernevelt als een droge, onzichtbare mist. Dankzij de krachtige druk waarmee de mist voortgestuwd wordt, heeft onze CRM Fog veel voordelen t.o.v. de meeste andere vernevelaars.

Het toestel verbruikt slechts 250 milliliter om in een ruimte van 250m³, de lucht en alle oppervlaktes tot in de kleinste hoekjes en spleetjes te ontsmetten.

De afmetingen van de CRM Fog zijn: 24 x 24 x 77,1 cm.

De afmetingen van de CRM Fog Compact zijn: 40 x 24 x 37 cm

De CRM Fog vernevelt de ontsmettingsvloeistof zodanig fijn dat het droge, onzichtbare mist wordt. Die mist wordt door de ruimte verspreid tot in de kleinste hoekjes en het laat geen sporen na waardoor uw elektronische apparaten helemaal veilig zijn.

Ja, de CRM Fog bestrijdt alle virussen, bacteriën en schimmels in binnenruimtes. De vloeistof wordt zodanig fijn verneveld dat het volledige ruimtes tot in de kleinste hoekjes ontsmet. Zowel de onderkant van een tafel, een toetsenbord, balpennen… De CRM Fog desinfecteert en steriliseert alles!

Hoelang het ontsmetten duurt, hangt af van de grootte en geometrie van de kamer. Een ruimte van ongeveer 250 m³ kan al ontsmet worden in een 4-tal minuten (excl. de contacttijd) De volledige foggercyclus duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Dat is de tijd waarin de verneveling volledig verdwijnt en het dus veilig is om de kamer te betreden.

We raden aan om telkens na het gebruik van een ruimte, het toestel zijn werk te laten doen. ’s Ochtends kan u werkruimtes bijvoorbeeld laten ontsmetten vooraleer uw medewerkers er zijn. Op die manier komen de werknemers binnen in een steriele en veilige werkvloer. Indien mogelijk, is het aangeraden om telkens te ‘foggeren’ wanneer mensen een ruimte verlaten. Hoe vaker dit gebeurt, hoe minder de virussen en bacteriën de kans krijgen om zich op te stapelen en hoe veiliger de ruimtes dus zijn.

De CRM Fog heeft alle vereiste veiligheidscertificaten op zak en onze ontsmettingsvloeistof is goedgekeurd door FOD Volksgezondheid.

Het toestel heeft onderaan wieltjes voor extra mobiliteit. Op die manier kan u de CRM Fog makkelijk en veilig verplaatsen doorheen het bedrijf.

Indien er zich een complicatie voordoet met het toestel, schieten we binnen de 2 werkdagen te hulp. Daarnaast krijgt u 2 jaar garantie op de CRM Fog.

We voorzien updates vanop afstand. Wanneer er zich bijvoorbeeld een nieuw virus voordoet, kunnen wij de verneveltijd aanpassen om het virus effectief te bestrijden. Daarnaast kunnen we het vernevelproces volledig aanpassen aan jouw noden of problemen omtrent bacteriën, virussen als schimmels.

De CRM FOG toont aan wanneer het vernevelproces gedaan is via een groen lichtje op het toestel. Ook de interface toont aan wanneer het proces afgelopen is.

Ons toestel kan worden geleverd met remote displays. We hebben hier basic en advanced versies van. Deze displays tonen aan wanneer het toestel in werking is en wanneer je terug binnen mag in de kamer.

De vloeistof is volledig biologisch afbreekbaar en de flessen waarin ze geleverd worden halen we zelf terug op om ze ecologisch te verwerken. Zo heeft u ook geen afval!

Het toestel wordt ten laatste binnen de 2 weken, gratis en persoonlijk geleverd door ons.

De ontsmettingsvloeistof wordt gratis geleverd bij bestellingen van 12 liter (12 x 1 liter flessen).

Het toestel werkt op 230 volt. U kan het toestel dus in eender welk stopcontact steken.

Ja, en zo goed als in alle mogelijke sectoren. Sinds Covid-19 is de awareness rondom ontsmetten enorm gestegen en dat zal ook zo blijven in de toekomst. Veel mensen en bedrijven zijn nu pas tot het besef gekomen dat ze in bepaalde afdelingen van hun zaak allesbehalve hygiënisch bezig waren.