YAWI

De innovatieve mobiele luchtzuiveraars van YAWI zuiveren en desinfecteren de lucht. De toestellen maken gebruik van drie luchtreinigingstechnieken: luchtfiltratie via HEPA 13 of 14-filters, luchtionisatie en het gebruik van UV-C straling. Met deze drieledige techniek worden o.a. fijnstof, bacteriën, virusdeeltjes, micropartikels, ziektekiemen en vluchtige organische stoffen uit de lucht gefilterd. Daarnaast blijft de lucht vrij van allergenen zoals pollen, huisstofmijt en dierenharen, een zaligheid voor wie allergieën heeft.

Contacteer ons

De luchtzuiveraars voorkomen dat corona en andere virussen een kans krijgen. De minuscule druppeltjes virus (griep, corona, etc.) virus die door de lucht zweven worden vernietigd en de kans op een besmetting verkleint drastisch. Ventilatiemanagement wordt cruciaal in de strijd tegen viruspandemieën, en dan komt YAWI als een geschenk uit de hemel.

De YAWI luchtzuiveraars zijn de eerste toestellen op de markt met ingebouwde CO2-sensor. Dankzij die sensor ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in de ruimte waar YAWI staat.

YAWI is een Europees gedeponeerd merk. Afhankelijk van de ruimte en de context, stellen de YAWI-experts het beste toestel voor. Meer info en de webshop vind je op:
www.yawi-purifiers.com.