Door onze combinatie kan de veiligheid van ruimtes naar een nóg hoger niveau getild worden.

YAWI en Care By CEO’s 4 Climate bieden ondernemingen en zelfstandigen een persoonlijke begeleiding om de werkvloer zo veilig mogelijk te maken: van elke ruimte wordt een risicoanalyse gemaakt a.d.h.v. luchtmetingen om zo zeker te zijn dat het juiste toestel wordt geplaatst.
Care by CEO’s 4 Climate en YAWI willen nog een stapje verder gaan en slaan daarom de handen in elkaar. Wij, Care By CEO’s 4 Climate, zorgen met onze CRM Fog voor uiterst grondige oppervlaktedesinfectie. De mobiele CRM Fog vernevelt een droge mist die alle micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels vernietigt en dit 100% veilig.

Ons multi-functioneel toestel kan naast de complete desinfectie van eender welke ruimte, samen met het toestel van YAWI dat de lucht permanent desinfecteert, ook ingezet worden voor een juiste vochtigheidsgraad, desinfectie van ventilatie/airco, enz. Door deze combinatie kan de veiligheid van ruimtes naar een nóg hoger niveau getild worden.

YAWI en Care By CEO’s 4 Climate strijden samen voor een gezonde omgeving en zullen in de toekomst de nodige risicoanalyses uitvoeren om alle publieke ruimtes te kunnen ondersteunen in hun weg naar een gezond binnenklimaat.

Terug naar overzicht