CRM Care is er klaar voor

Wij Belgen, zijn bourgondiërs. We houden ervan om samen met vrienden en familie lekker en vooral lang te tafelen. Dat zit nu eenmaal al decennia lang in onze cultuur ingebakken en dat komt ons goed uit.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat samen eten ons gezonder en gelukkiger maakt. Laat het nu net zo zijn, dat uit recent onderzoek gebleken is, dat het momenteel niet zo goed gesteld is met de mentale gezondheid van de Belg. We hebben meer dan ooit nood aan een gezellige babbel en ontspanning. En laat ons eerlijk zijn, waar kan dat beter dan op een zonnig terras of in een gezellig restaurant?

Hoog tijd dus om de de deuren van de horeca weer open te slaan en terug volop in te zetten op beleving.

Twijfels omzetten in daden

De tijd dringt, de druk ligt hoog. We willen allemaal terug naar ons normale leven. In plaats van onze tijd te verspillen aan onszelf de vraag te stellen of dit alles veilig kan gebeuren, draaien we deze twijfels beter om in concrete acties. En dat is nu net wat we bij CRM Care gedaan hebben de afgelopen periode. We gingen probleemoplossend te werk en dat resulteerde in een totaaloplossing die het weldegelijk mogelijk maakt om de horeca veilig te heropenen en om die unieke beleving opnieuw te ervaren.

Alleen het beste is veilig genoeg

Allereerst zijn er de meest risicovolle plaatsen op restaurant die aangepakt moeten worden. Denk daarbij aan deurklinken in de ingang en in de wc’s, tafels, stoelen enz. Wanneer hier bacteriën op terechtkomen, kan je deze niet volledig verwijderen (lees: doden) door luchtreinigers te installeren. De luchtstroom van deze apparaten is immers niet sterk genoeg om de microscopisch kleine virussen en bacteriën mee te zuigen. Af en toe de ramen openzetten, maakt al veel goed maar is geen oplossing om af te raken van ongewenste ‘beestjes’.

Een betere en meer efficiëntere manier om grondig te desinfecteren is om gebruik te maken van een vernevelaar die ongestoord zijn werk doet wanneer er geen klanten in de buurt zijn zoals ‘s nachts of tussen 2 shifts door. Door virussen en bacteriën te bestrijden met een vernevelaar wordt de concentratie hieraan zo sterk gedaald gedurende de ganse dag dat de kans op besmetting vrijwel 0 is.

Daarnaast omvat de totaaloplossing ook het verkoperen van alle deurklinken. Je leest het goed: koper! Het is geen geheim dat deze grondstof antimicrobiële eigenschappen heeft. Waarom denk je dat onze voorouders anders massaal wastafels, fonteinen, klinken enz. uit koper vervaardigden? Koper werd toen al ingezet als wapen tegen virussen en bacteriën omdat deze al na enkele minuten verdwenen op het koperen oppervlak. Ideaal dus om deze methode ook toe te passen op plaatsen binnen de horeca die een groot risico vormen doordat ze veel worden aangeraakt.

CRM Care is klaar om de draad van het ‘normale’ leven terug op te pikken. Niet vanaf morgen, maar al sinds gisteren. Onze CRM FOG in combinatie met koperbekleding van handvaten en deurklinken, is dé totaaloplossing om de horeca terug veilig te kunnen openen en om die unieke ‘beleving’ terug te krijgen waar we nu al zo lang op zitten te wachten.

Terug naar overzicht